Devino Patron!

Numărul Aprilie 2020 - descărcare gratis pentru toți!

Numărul Aprilie 2020 - descărcare gratis pentru toți!

Stimați prieteni și cititori,

În aceste vremuri confuze și tensionate, punem la dispoziția tuturor celor interesați noul număr al revistei NATURA - numărul lunii aprilie 2020, în format electronic.

Deși sperăm că Posta Moldovei va putea livra versiunea tipărită a revistei pe la casele celor care s-au abonat la versiunea tipar, anticipăm că revista va ajunge cu întârziere, dat fiind faptul că unele localități cu cititori și abonați ai revistei NATURA au intrat în carantină.

În acest context, suntem bucuroși că vă putem oferi prin intermediul internetului acest număr proaspăt de aprilie, cu urarea tradițională acestor zile, Hristos a Înviat!

Puteți vizualiza și descărca revista de utilizând link-ul de mai jos.

 

Apăsați AICI pentru deschiderea în pagină nouă

 

Sperăm că revista noastră va aduce mângâiere și alinare, va fi o oază de calm în acest haos de informații încâlcite cu care suntem asaltați zilnic. Pe lângă numărul de bază, plin cu noutăți și articole interesante, v-am pregătit și o ediție specială dedicată subiectului de lobby și advocacy în problemele de mediu.

Vă rugăm să transmiteți și prietenilor acest link, în special celor care știți că sunt abonați la versiunea tipărită a revistei. 

De asemenea, dacă ați deschis acum pentru prima dată revista Natura și doriți să contribuiți la educația ecologică a cetățenilor, puteți dona un abonament la revistă,  la adresa www.natura.md/abonare 

Nu în ultimul rând, vă dorim sănătate și multă putere pentru a depăși perioada dificilă.

Cu respect,
Redacția Revistei NATURA

Susține Natura.md: Devino Patron!