Devino Patron!

Învățământ bazat pe investigare. Modelul inovativ „Beagle Learning” va fi aplicat la o universitate din Roma 

Învățământ bazat pe investigare. Modelul inovativ „Beagle Learning” va fi aplicat la o universitate din Roma 
Universitatea internationala LUISS, Roma.

“Beagle Learning” este o platformă online de învățare, care sprijină experiențe de învățare activă, bazate pe cercetare. În plus, promovează experiențele online și în prezenţă și încurajează un sentiment de apartenență și de comunitate în rândul studenților, profesorilor și părților interesate. 

Selectat în cadrul unei competiții cu 265 de solicitanți din 46 de țări, Beagle a fost ales drept modelul cel mai capabil să îmbunătățească și să susțină scopul educațional al lui Universității Luiss axat pe învățarea bazată pe cercetare. 

„Suntem onorați să primim acest premiu și să avem posibilitatea de a colabora cu Universitatea Luiss pentru a introduce învăţământul bazat pe cercetare. Elevii vor fi instruiți și vor folosi în mod explicit abilitățile transferabile, cum ar fi abilitățile de conducere, de construire a consensului, de cercetare, de scriere, de vorbire și de întrebări”, a declarat Turner Bohlen, CEO al Beagle Learning. 

Rectorul Universității Luiss, Andrea Prencipe, a adăugat: „Luiss este o universitate de științe sociale deschisă inovației. La universitatea noastră credem că tehnologiile digitale pot îmbunătăți eficiența educațională a acțiunilor noastre în și în jurul învățământului superior și suntem mândri că ne-am alăturat inițiativei GESA. Beagle Learning ne va ajuta să ne îmbunătățim modelul bazat pe cercetare pe care îl introducem în programele noastre și, ulterior, să punem întrebările studenților, abilitățile de analiză și de gândire critică în centrul tuturor activităților.” 

Evenimentul final a avut loc zilele trecute când Bohlen de la Beagle Learning și-a prezentat soluția într-un showroom virtual cu cele mai bune startup-uri EdTech din 2021. 

 

Dar să vedem cine este Beagle Learning: 

Misiunea Beagle Learning este de a construi o generație de soluționatori de probleme în colaborare, capabili să abordeze cele mai mari provocări și oportunități de astăzi. Beagle lucrează cu instituții pentru a lansa programe de învățare bazate pe cercetare care antrenează abilități de gândire de ordin superior elevilor lor și creează un sentiment de apartenență la școală.

Profesorii și studenții din facultate folosesc platforma Beagle Learning pentru a colabora la proiecte de care sunt entuziasmați, folosind un proces structurat, condus de studenți. Beagle îi ajută pe elevi să învețe cum să învețe, să gândească critic și să găsească soluții la probleme dificile și complexe. Pentru mai multe informații, vizitați www.beaglelearning.com. 

 

 

Julia-Sandra Virsta 

Roma 

 

Susține Natura.md: Devino Patron!