Abonare online

Abonare Online

Cum Vă puteți abona la Revista „NATURA”

Puteți să vă abonați la revista „NATURA” prin una din următoarele modalități:

1. Abonament la oficiile poștale

Puteți găsi Revista „NATURA” la oficiile poştale din Republica Moldova (oficiile ÎS Poşta Moldovei), precum şi în punctele de vânzare SA Moldpresa. Aici vă puteți abona completând un formular clasic de abonare. La completare este important să indicați numele și prenumele Dvs., adresa de livrare, perioada de abonare și indicele de abonament.

2. Abonament on-line

Acest lucru presupune completarea formularului de pe pagina natura.md/abonare cu datele Dvs. de contact. Este important să indicați tipului abonamentului (versiune Print sau PDF). 

Versiunea Print înseamnă livrarea revistei în format tipărit pe adresa fizică indicată în formularul de abonare (disponibil doar pe teritoriul R. Moldova). 

Versiunea PDF înseamnă livrarea revistei în format electronic pe adresa de e-mail indicată în formularul de abonare.

După efectuarea plății conform opțiunilor alese de dvs., veți primi lunar revista NATURA în formatul ales.

Important: Versiunea tipărită a publicației poate fi expediată doar pe teritoriul R. Moldova, în orice localitate, iar serviciul de livrare va fi efectuat de către Poșta Moldovei. 

În cazul în care doriți livrarea variantei tipărite în străinătate, trebuie să mergeţi pentru abonare la orice Oficiu Poştal, unde la costul unui abonament se vor adăuga taxele poştale aferente. Plata se va face la Oficiul Poştal. 

Pentru mai multe informații juridice despre Publicația Periodică „NATURA” și despre genul de tranzacții on-line, puteți consulta în continuare secţiunea „Informații de ordin juridic”.

Pentru a vă abona on-line la revista „NATURA”, puteți completa formularul de abonare de pe pagina „www.natura.md/abonare”.

Pentru nelămuriri sau alte probleme, ne puteţi contacta la adresa de email [email protected]  sau telefonic la (+373)22 23 71 49 şi (+373)22 23 74 23.

Dacă preferaţi, ne puteţi scrie pe adresa: str. S. Lazo nr.13, mun. Chișinau, Republica Moldova, MD 2004, menţionând adresa completă (inclusiv codul poştal) şi o modalitate de a vă contacta.

 

3. Abonament prin virament bancar

Folosind această metodă, vă puteți abona la revista „NATURA” făcând plata abonamentului prin transfer bancar. 

În  acest caz, vă rugăm să ne contactaţi telefonic ((+373)22 23 74 23) sau prin e-mail ([email protected])  pentru a ne furniza datele dumneavoastră de contact (nume, prenume, adresa de corespondenţă, telefon, e-mail şi data din care doriţi să înceapă abonamentul).  

Datele necesare pentru efectuarea reuşită a transferului bancar sunt următoarele:

PP Natura S.R.L.

IBAN: MD30VI225100000101666MDL

COD banca: VICBMD2X416

BANCA: Victoriabank S.A. fil. Nr. 3 Chișinău

Cod fiscal: 1004600031520

Revista Natura va elibera factură fiscală.

Informații de ordin juridic:

Denumire juridică: Publicația Periodică Natura SRL

Adresa juridică: Chișinău, str. S. Lazo, 13, Republica Moldova, MD 2004

Adresa poștală: Chișinău, str. S. Lazo, 13, Republica Moldova, MD 2004

Cod fiscal (IDNO):1004600031520

Telefon de contact: +(373) 22 23 71 49

Email: [email protected]

Programul de lucru: Luni-Vineri, ora 9:00-18:00

Banca contractată pentru serviciul de abonare on-line: Moldova Agroindbank

Banca Moldova Agroindbank este liderul pieţei bancare din Republica Moldova, fiind prima bancă care a înregistrat marca sa comercială în Registrul Internaţional al Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale. Această instituție oferă cea mai mare varietate de servicii şi produse bancare care există la moment în Republica Moldova, plasându-se în topul celor mai bune 10 branduri din Moldova. În 2015, Revista „Global Banking & Finance Review” a acordat Moldova Agroindbank titlul de cea mai bună bancă comercială din Moldova.

Din acest motiv, vrem să îi asigurăm pe toți abonații noștri că tranzacțiile on-line pentru procurarea abonamentului se desfășoară în condiții sigure, stipulate atent în contractul semnat de Revista „NATURA” cu Moldova Agroindbank. 

Ținem mult la imaginea noastră și la menținerea unei relații corecte cu cititorii noștri, de aceea vrem să vă asigurăm de simplitatea și siguranța procedurii de abonare on-line.