Devino Patron!

10 lucruri impresionante despre copiii născuți în aprilie

10 lucruri impresionante despre copiii născuți în aprilie

Copiii născuți în aprilie sunt înzestrați cu o mulțime de trăsături fascinante, care nu se datorează semnului zodiacal, ci au fost demonstrate de cercetări științifice. Află care sunt afecțiunile la care sunt predispuși, carierele la care excelează, dar și alte lucruri interesante despre acești micuți.

1. Copiii născuți în aprilie se află guvernați fie de zodia Berbecului dacă sunt la începutul lunii (1-19 aprilie), fie de zodia Taurului, dacă se află la sfârșitul său (20-30 aprilie). Berbecii sunt descriși drept firi de lideri ambițioși, în timp ce Taurii reușesc să obțină ceea ce vor, făcându-și timp pentru a se bucura de luxul din viață. 

2. Piatra lunii aprilie este diamantul. Această nestemată atât de apreciată, fiind cea mai valoroasă dintre pietrele nașterii, reprezintă abundența, forța, puterea și curajul. 

3. Două flori sunt specifice nativilor din luna aprilie: margareta și indrușaim (o specie de mușcată). Indrușaimul semnifică plăcerea, în timp ce margaretele reprezintă inocența copilăriei, loialitatea și puritatea. Culorile lor pot varia între galben, roșu, roz, alb.

4. Copiii născuți în aprilie au succes în numeroase profesii. Deși cei născuți în restul lunilor din an se dovedesc iscusiți în anumite domenii de activitate, nu este și cazul copiilor născuți în aprilie. Astfel, ca urmare a abilităților de lider și a energiei de care dispun, reușesc să aibă succes în multe domenii de activitate. Se pare că bebelușii primăvăratici sunt expuși unui risc mai mare de îmbolnăviri, inclusiv schizofrenie, boala Alzheimer, astm și autism. Multe dintre aceste afecțiuni sunt asociate cu expunerea mamei mai puțin la lumina soarelui în sarcină. 

5.  Conform unui studiu medical desfășurat în cadrul Universității Columbia, cei născuți în luna aprilie au mai puține șanse de a fi afectați de boli cardiovasculare, neurologice, respiratorii și reproducătoare decât cei născuți în restul anului. Cercetătorii subliniază faptul că alți factori de mediu, precum alimentația, îngrijirea medicală și exercițiul fizic au șanse mai mari de a influența apariția unei îmbolnăviri. Copiii născuți iarna și primăvara (din ianuarie până în iunie) au prezentat cel mai mare risc; din nou, se pare că un rol semnificativ îl joacă mediul în care bebelușul se naște, inclusiv variațiile sezoniere în nivelul de vitamina D și alergeni.

6. Copiii născuți în aprilie sunt mai optimiști.  Conform cercetătorilor britanici, nativii din martie, aprilie și mai, au cele mai ridicate scoruri pe scala de hipertimie - termenul științific pentru optimismul general, abilitatea de a privi orice lucru ca un preludiu pentru evoluție. Din păcate însă, sunt și susceptibili unei afecțiuni care reprezintă exact opusul bunei dispoziții: depresia clinică. 

7. Sunt acompaniați de personalități marcante: Marcus Aurelius, Regina Elisabeta 2, Napoleon III, William Wordsworth, Leonardo da Vinci, Oliver Cromwell, William Shakespeare, Catherine de Medici, Immanuel Kant, Hans Christian Andersen, Charlie Chaplin, Thomas Jefferson, Ella Fitzgerald, Marlon Brando, Gary Kasparov, Jack Nickolson, Maya Angelou, Jerry Seinfeld, Barbara Streisand, Bette Davis, Uma Thurman, Robert Downey Jr., Mandy Moore, Jennifer Garner, Kristen Stewart, Kate Hudson, David Letterman, Alec Baldwin, Jessica Alba și Eddie Murphy, Russell Crowe, Steven Segal, Pharell, Victoria Beckham, Francis Ford Coppola.  

8. Alte zile importante care îi pot marca de cei născuți în aprilie - Ziua Planetei Pământ - 22 aprilie și de multe ori și sărbătoarea Paștelui.

9. Berbecii au tendința să se căsătorească tot cu Berbeci. Conform unui studiu, atât bărbații cât și femeile din această zodie au tendința să caute echivalentul lor. 

10. Cei care se căsătoresc în aprilie au șanse mari de a se bucura de o căsnicie bună. Persoanele care se căsătoresc între 1-19 aprilie au tendința de a evolua ca persoane și de a avea parte de o căsnicie plină de spontaneitate. Cei care se căsătoresc în ultimele 10 zile ale acestei luni se pare că vor avea o căsnicie solidă și legătura lor se va extinde asupra lucrurilor mai fine din viață.

 

 

 

Susține Natura.md: Devino Patron!