Devino Patron!

Pentru toți cititorii revistei NATURA!

Pentru toți cititorii revistei NATURA!

 

Stimați prieteni și cititori,

În aceste vremuri confuze și tensionate, și mai ales în prag de declarare a stării de urgență, punem la dispoziția tuturor celor interesați noul număr al revistei NATURA - numărul lunii martie 2020, în format electronic.

Deși sperăm că Posta Moldovei va putea livra versiunea tipărită a revistei pe la casele celor care s-au abonat la versiunea tipar, anticipăm că revista fie va ajunge cu întârziere, dat fiind faptul că în scurt timp s-ar putea sista multe căi de comunicație.

În acest context, suntem bucuroși că vă putem oferi prin intermediul internetului acest număr proaspăt și înviorător aidoma primăverii ce ne bate la ferestre. Puteți vizualiza și descărca revista de utilizând link-ul de mai jos.

 

Apăsați AICI pentru deschiderea în pagină nouă

 

Sperăm că revista noastră vă va aduce mângâiere și alinare, va fi o oază de calm în acest haos de informații încâlcite cu care suntem asaltați zilnic. Pe lângă numărul de bază, plin cu noutăți și articole interesante, v-am pregătit și o ediție specială axată pe problemele de mediu din Republica Moldova a căror rezolvare necesită pregătirea unei campanii de lobby și advocacy.

Vă rugăm să transmiteți și prietenilor acest link, în special celor care știți că sunt abonați la versiunea tipărită a revistei. 

De asemenea, dacă ați deschis acum pentru prima dată revista Natura și doriți să contribuiți la educația ecologică a cetățenilor, puteți dona un abonament la revistă,  la adresa www.natura.md/abonare 

Nu în ultimul rând, vă dorim sănătate și multă putere pentru a depăși perioada dificilă ce ni se așterne în față.

Cu respect,
Redacția Revistei NATURA

Susține Natura.md: Devino Patron!