Devino Patron!

Anul Iepurelui de Apă ne va aduce pace și succes

Anul Iepurelui de Apă ne va aduce pace și succes

În calendarul chinezesc, Anul Nou marchează tranziția între zodiile chinezești: sfârșitul Anului Tigrului și începutul Anului Iepurelui. Anteriorii și următorii ani ai Iepurelui sunt 1963 (de Apă), 1975 (de Lemn), 1987 (de Foc), 1999 (de Pământ), 2011 (de Aur), 2023 (de Apă)  și 2035 (de Lemn).

În astrologia chineză, Iepurele simbolizează răbdarea și norocul, ceea ce ar însemna că Anul Iepurelui 2023 va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2022: pace și succes!

Conform horoscopului chinezesc 2023, Anul Iepurelui  de Apă va fi un moment bun pentru toate zodiile și un an extrem de norocos pentru majoritatea dintre ele! Toate semnele vor avea succes în dragoste, iar majoritatea vor reuși să treacă la următorul nivel în ceea ce privește cariera. Nici sănătatea nu este mai prejos, întrucât nu vor apărea probleme serioase în calea vreunui semn zodiacal!

 

Ce înseamnă pentru noi Anul Iepurelui?

Anul Iepurelui - 2023 - va aduce mai puțină furie, mai multă relaxare și mai multe vești bune: anul acesta, banii vor veni mult mai ușor decât înainte!

Oamenii născuți sub zodia Iepure sunt calmi, hotărâți și rareori intră în panică. De aceea ies cu ușurință din cele mai dificile situații. Se crede că oamenii născuți în Anul Iepurelui sunt vigilenți, plini de spirit, iuți la minte și ingenioși.

Multe zodii vor avea un an liniștit și vor lua cele mai bune decizii. Oamenii născuți în zodia Iepure sunt norocoși în ceea ce privește banii și se înțeleg cu cei născuți în zodiile Dragon, Maimuță și Bou. Ei nu suportă aroganța Cocoșului sau crizele isterice ale Tigrului.

 

Oportunități la locul de muncă în 2023

Se spune că iepurii se bucură de o gamă mai mare de oportunități la locul de muncă în 2023. Se mai spune că șansele „vin de nicăieri”, dar dacă succesul te ajunge sau nu, depinde de tine și de munca ta. Cele mai bune opțiuni de carieră pentru iepuri sunt în domeniul educației, cultivării, creșterii, îngrijirii sănătății, poliției, justiției, muncii, politicii.

 

Situația financiară a Iepurelui în 2023

Situația financiară a Iepurelui în 2023 va arăta o presiune mai mare, cu venituri întârziate.

Potențiala avansare în carieră este diferită de a genera câștiguri financiare până în a doua jumătate a anului sau chiar în 2024, sugerează astrologii, așa că este important ca iepurii să țină cont de cheltuieli și să nu trăiască peste posibilitățile lor.

 

Iepurele va fi protejat în dragoste

Iepurele va fi protejat la compartimentul dragostei în 2023 și se poate aștepta la un an în cea mai mare parte stabil și lin privind relațiile.

Pentru iepurii singuri, acesta este un an plin de potențiali noi parteneri, dintre care unii vor ieși din relațiile de prietenie existente.

Pentru iepurii care sunt deja într-o relație, astrologii sugerează să păstreze o distanță politicoasă între ei și orice prieteni apropiați pentru a evita gelozia care ar putea duce la certuri sau chiar la o despărțire.

În schimb, iepurii în relații ar trebui să fie atenți la sentimentele și nevoile partenerului, pentru că ei vor fi cei care vor arăta un real angajament atunci când apar dificultăți mai târziu în cursul anului.

 

Cu cine este compatibil Iepurele?

Iepurele este cel mai compatibil cu Porcul, Oaia și Câinele.

 

Amenințări semnificative pentru sănătatea iepurelui

Cu atât de multă muncă și cu o situație financiară nu mereu sau garantat stelară, este posibil ca iepurii să se simtă supărați, anxioși sau chiar deprimați în următoarele 12 luni. În ceea ce privește sănătatea fizică, iepurii ar trebui să aibă grijă la bolile anterioare, deoarece se pot întoarce în 2022, așa că se recomandă controale frecvente.

 

Elemente norocoase pentru Anul Iepurelui 2023

Numere norocoase: 5, 7, 9 și numerele care le conțin (cum ar fi 35 și 47).
Zile norocoase: 15, 27 și 30 ale fiecărei luni ale Anului Lunar Chinezesc.
Luni norocoase: luna martie aparține Iepurelui. Lemnul Yin al Iepurelui are nevoie de energia pe care o oferă soarele pentru a crește. Dacă Yin Wood este capabil să găsească un copac uriaș, un zid sau un teren plat, se va răspândi foarte repede.
Culori norocoase: albastru, verde, galben și negru.
Direcții norocoase: sud-vest, vest și nord-vest.
 

Sursa: desprecopii.com
Articol publicat în Revista NATURA în numărul 371

 

Susține Natura.md: Devino Patron!