Devino Patron!

Concurs de micro-granturi pentru școlile, centrele şi organizaţiile de tineret din arealul Parcului Naţional Orhei!

Concurs de micro-granturi pentru școlile, centrele şi organizaţiile de tineret din arealul Parcului Naţional Orhei!
Orheiul Vechi. Foto: Alecu Reniță

Mişcarea Ecologistă din Moldova invită şcolilecentrele şi organizaţiile de tineret din arealul Parcului Naţional Orhei să participe la programul de micro-granturi al proiectului ”Abilitarea tinerilor pentru activităţi de interpretare şi conservare a naturii”, implementat de Mișcarea Ecologistă din Moldova, finanțat de USDA, FOREST SERVICE, WASHINGTON OFFICE, INTERNATIONAL PROGRAMS.

În cadrul Programului vor fi selectate spre finanţare, în baza unui concurs, propunerile de proiecte care vor contribui la valorificarea şi conservarea naturii în Parcul Naţional Orhei, prin activităţi desfăşurate de tinerii din comunităţile locale.

Bugetul micro-granturilor variază între $ 1000,00-3000,00 USD, iar detaliile privind condiţiile de finanţare le puteţi accesa AICI

Cei interesați să participe sunt invitați să completeze Formularul de Aplicare pentru a depunde propunerea de proiect. Formularul este disponibil AICI.

Data limită de transmitere a propunerilor de proiect: 22 octombrie 2020

Pentru a facilita procesul de scriere a propunerilor de proiect, Mișcarea Ecologistă din Moldova va organiza 3 sesiuni de informare. Completând acest FORMULAR vă puteţi înregistra la una din sesiuni, cu durata de 45 minute.

Susține Natura.md: Devino Patron!