Devino Patron!

Tărâţea de grâu face minuni

S-a demonstrat că tărâţele de grâu conţin substanţe care atacă alimentele ajunse în stomac, făcând astfel digestia rapidă şi uşoară.

Tărâţea de grâu face minuni

Cu ajutorul tărâței se poate face şi o eficientă cură de slăbire. Rezultatele sunt vizibile într-un termen relativ scurt.

 

Proprietăţile medicinale ale tărâţei sunt uimitoare: antimicrobian, antiinflamator, reglează digestia, emolient în special pentru stomac şi intestine, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant, tonic general.

 

Este indicată pentru următoarele afecţiuni: afecţiuni endocrine (reglează glandele datorită conţinutului mare de minerale, aminoacizi şi vitamine), anemie, diabet zaharat, obezitate, afecţiuni neuro-musculare, afecţiuni cardiace, ateroscleroză, afecţiuni ale ficatului, colită, constipaţie cronică, dispepsie, hemoroizi, meteorism, adenom de prostată, fibrom uterin, impotenţă sexuală, prostatită, sterilitate, afecţiuni renale, cistită, retenţie urinară.

 

Administrarea tărâţelor de grâu
– Pulbere de tărâţe: câte 1-2 linguri – se pot adăuga la mâncare de 3-5 ori pe zi.
Apă de tărâţe: mai puţin eficientă în obezitate, dar utilă pentru anemii şi boli nervoase. Se pun 3-4 linguri de tărâţe în 2 litri de apă şi se consumă apa a doua zi.
Se poate, de asemenea, folosi grâu încolţit în loc de pâine, mai ales pentru combaterea obezităţii.

 

Cura de slăbire cu tărâţe de grâu
 

Pentru a slăbi mai repede se va consuma, pe lângă tărâţe, şi câte o cană de apă caldă înaintea fiecărei mese sau un ceai verde.
Atenţie! Tărâţele de grâu se vor consuma de fiecare dată înaintea meselor! Cel mai bine este să se ia de mai multe ori pe zi, în 5-6 prize.

Tărâţele de grâu care se vând în pungi de nailon sau celofan nu sunt indicate deoarece acestea pot să conţină mucegai. De asemenea, tărâţele de la mori nu sunt nici ele indicate pentru că pot să conţină alte seminţe din plantele care cresc în grâu. Se vor folosi doar tărâţele de la producătorii de pâine, obţinute prin cernerea făinii de grâu.

Susține Natura.md: Devino Patron!