Devino Patron!

Mulțumiri abonaților noștri!

Mulțumiri abonaților noștri!

O bucurie învăluită în cuvinte calde de mulțumire aducem, împreună cu primul număr, tuturor abonaților NATURA-2024!

În condițiile unei campanii de abonare compromise de responsabilii de la „Poșta Moldovei”, suntem plăcut impresionați de solidaritatea Domniilor Voastre, de semnul de respect și dragoste pe care l-ați transmis redacției și autorilor, care pregătesc pâinea spirituală botezată cu numele NATURA!

Faptul că în numai două săptămâni s-a reușit să ne păstrăm aproape întreagă familia de abonați, ne dă puteri și voință de a merge înainte, iar bucuria că am rămas împreună și în anul 2024 ne înalță, ne leagă și mai mult de fiecare localitate și abonat aparte. Sentimentul că lucrăm pentru binele oamenilor, că venim să vă aducem un strop de speranță și lumină în case și în suflete e mai puternic decât oricare altă motivație.         

Într-un fel, toți abonații fac parte din colectivul redacțional. Vă simțim prezența în tot ce gândim și scriem, adeseori dăm glas subiectelor care vă frământă, uneori mai rupem din timpul de creație și alergăm la o întâlnire cu abonații să fim două-trei ore împreună.

Suntem siguri că în școli sau pe rafturile bibliotecilor, în casele sau pe birourile sutelor de cititori, NATURA în 2024 va fi un prilej bun să vă deschideți gândurile și sufletele ca „lupta vieții”, de la Coșbuc încoace, să fie mai ușoară. Le mulțumim tuturor și în mod aparte Maiei Zlotea din Mereni, Anenii Noi; Angelei Zatic și Nadei Pruteanu din Bravicea, Călărași; Anastasiei Balmuș și lui Ion Ciumeica din Cimișlia; Valentinei Ciobanu și Serafimei Roșcovan din Chișinău; liceelor „Prometeu-Protalent” și „Orizont” din capitală, că au fost receptive și operative să mărească numărul de abonați. Ne dorim să ne extindem, ca revista să călătorească de la nordul la sudul republicii, de la Nistru și dincolo de Prut, până în toată diaspora, așa încât ramurile NATURII, să ajungă în grădina cu flori a fiecărui gospodar.   

Ne propunem ca NATURA să ajungă în casele dumneavoastră la mijlocul fiecărei luni, începând din februarie. Așteptăm scrisori, sugestii, propuneri. Scrieți-ne oriunde vă aflați, fie că ne citiți on line, fie că țineți revista în mână și răsfoiți cele 16 pagini. 

Haideți împreună să mărim familia NATURA, haideți să fim cei care aducem oamenilor încrederea că se pot face fapte frumoase Acasă, la baștină, la vatra părinților, haideți să reîntoarcem la viață codrii și dumbrăvile, luncile și ogoarele, râurile și izvoarele, să trăim împreună bucuria de a fi stăpâni pe pământul nostru strămoșesc!   

                                                                       Redacția NATURA 

Susține Natura.md: Devino Patron!