Devino Patron!

Numărul Mai 2020 - descărcare gratis pentru toți!

Numărul Mai 2020 - descărcare gratis pentru toți!

 

Stimați prieteni și cititori,

În aceste vremuri confuze și tensionate, punem la dispoziția tuturor celor interesați noul număr al revistei NATURA - numărul lunii mai 2020, în format electronic.

Puteți vizualiza și descărca revista de utilizând link-ul de mai jos.

 

 

Deși sperăm că Poșta Moldovei va putea livra versiunea tipărită a revistei pe la casele celor care s-au abonat la versiunea tipar, anticipăm că revista va ajunge cu întârziere. Din acest motiv, vă rugăm să transmiteți și prietenilor acest link, în special celor care știți că sunt abonați la versiunea tipărită a revistei. 

Sperăm că revista noastră va aduce mângâiere și alinare, va fi o oază de calm în acest haos de informații încâlcite cu care suntem asaltați zilnic. Pe lângă numărul de bază, plin cu noutăți și articole interesante, v-am pregătit și o ediție specială dedicată în întregime râului Botna - un afluent mai puțin cunoscut al Nistrului, pe care Mișcarea Ecologistă din Moldova și-a propus să îl aducă în atenția publicului larg.
 

De asemenea, dacă ați deschis acum pentru prima dată revista Natura și doriți să contribuiți la educația ecologică a cetățenilor, puteți dona un abonament la revistă,  la adresa www.natura.md/abonare 

 

Nu în ultimul rând, vă dorim sănătate și multă putere pentru a depăși perioada dificilă.

Cu respect,
Redacția Revistei NATURA

Susține Natura.md: Devino Patron!